Wij als Stadstaxi Tilburg vinden het belangrijk dat we transparant zijn tegen over onze gasten. Daarbij is het van belang dat u geen vraagtekens heeft voor of tijdens uw reis. Hieronder staan de meest gestelde vragen, die u voldoende informatie zullen bieden. Mocht u vraag er niet tussen staan, aarzel niet en stel ze.

Als één van de eerste taxi bedrijf in Tilburg accepteren we ook betalingen per pin, creditcard(American Express, Master- en Visacard). Ook kunt u zoals gewoonlijk contant afrekenen. Wilt u als zakelijke gast op rekening rijden is dat uiteraard ook mogelijk.

Wij hanteren de maximum tarieven die vastgestelt zijn door De Minister Verkeer en Waterstaat.

De huidige tarieven zijn;

 • € 3,26 instap tarief
 • € 2,40 per km
 • € 0,40 per minuut

De wachttarief is € 44,92 per uur.

LINK WAT KOST EEN TAXI

U kunt een taxi reserveren op verschillende manieren. Het meest gebruikelijke manier is telefonisch. Ook kunt u via een reserveringsformulier, per whatsapp of per mail u reservering plaatsen.

Uiteraard kunnen wij vooraf prijzen calculeren en een passend aanbod doen.

Dit kan per telefoon, per mail of middels het offerte formulier.

Het kan iedereen overkomen dat u wat kwijt raakt of laat liggen in een Taxi.

Stadstaxi Tilburg gaat zorgvuldig om met gevonden voorwerpen. Het blijft wel een kwestie om te kunnen achterhalen van welke gast de gevonden voorwerp is. Meestal gaat het goed en kunnen we heel snel achterhalen bij welke gast de gevonden voorwerp toe behoort.

Ook raden wij aan om zoveel mogelijk informatie door te bellen of te mailen. Zodat we u bezittingen kunnen traceren en u het kan ophalen.

Eventuele bezorging is ook mogelijk.

Stadstaxi Tilburg is taxibedrijf in Tilburg en omgeving die verschillende service aanbiedt op hoog niveau. Denk hierbij aan om in stijl mee te rijden in een Mercedes Benz V-Klasse bus, emissieloos en sportief in een Tesla Model S of zakelijk in een Audi a6 Avant.

Wij bieden de volgende services aan:

 • Contractvervoer
 • Straattaxi
 • Leerlingenvervoer
 • Bus- en groepsvervoer
 • Zakelijk en personeelsvervoer
 • Airport taxi
 • Trouwvervoer
 • Koeriersdiensten
 • Chauffeursverhuur

Alle taxichauffeurs in Tilburg zijn verplicht om te beschikken over kwaliteitskeurmerk*. Ook onze chauffeurs bezitten over een Tilburgse keurmerk, en bezitten al onze chauffeurs de diploma Levensreddend Handelen(EHBO)

 

* Het Taxikeurmerk Tilburg is een kwaliteitskeurmerk dat vanaf juli 2019 verplicht is voor de Tilburgse taxichauffeurs. Het is een gezamenlijk initiatief van de Tilburgse taxibranche en de gemeente Tilburg en moet de kwaliteit van het taxivervoer verbeteren. Het keurmerk Tilburg staat garant voor gastvrijheid, een goede stads- en stratenkennis, klantgerichtheid en andere zaken die klanten van de taxibranche mogen verwachten.

De gemiddelde wachttijd is 15 minuten. Bij abnormale weersomstandigheden, feestdagen en tijdens de spitsuren kan het iets langer duren.

Dat kan, we werken met externe bureau’s die chauffeurs aanbieden met verschillende keuze talen. Wel moet er tijdig gereserveerd worden.